• Inici
  • Jornada "El nou paradigma de ciència i innovació obertes: reptes i oportunitats per a Catalunya"

Jornada "El nou paradigma de ciència i innovació obertes: reptes i oportunitats per a Catalunya"

Sala d'actes de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, carrer de Girona, 20, 08010 Barcelona (25 de maig de 2017)

04/05/2017 14:04
El nou paradigma de ciència i innovació obertes: reptes i oportunitats per a Catalunya

La jornada "El nou paradigma de ciència i innovació obertes: reptes i oportunitats per a Catalunya" forma part de les jornades de treball sobre l'articulació de la quàdruple hèlix en el sistema d'innovació de Catalunya, emmarcades en el debat actual que hi ha a la Unió Europea.

Aquestes jornades de treball se centren en les tres qüestions següents:  

  1. Quins són els reptes i les oportunitats del canvi de paradigma cap a models de ciència i innovació oberts i centrats en els reptes de la societat? (jornada del 25 de maig)
  2. Com s'articulen els processos de descoberta emprenedora en el marc de les estratègies de recerca i innovació per a l'especialització intel·ligent? (camp d'innovació del 6 al 8 de juny i jornada del mes de setembre)
  3. Quin paper pot tenir la innovació social, digital i col·laborativa en l'articulació de respostes complexes i eficaces als grans reptes de la societat? (camp d'innovació del 6 al 8 de juny i jornada del mes de setembre)

L'objectiu de les jornades és definir propostes concretes per a Catalunya i que també siguin rellevants per a la Unió Europea.

 

Programa

Vídeo de la jornada