• Imprimeix

Presentació de la Plataforma RIS3-MCAT

Dia: 31 d'octubre de 2018

Hora: 9.15 h - 12.15 h

Lloc: Palau Robert, passeig de Gràcia, 107, 08008 Barcelona

 


 

La Plataforma RIS3-MCAT és una eina interactiva per visualitzar l'activitat de les entitats catalanes en projectes de ciència i innovació finançats amb fons europeus:

  • les interrelacions d'entitats i la configuració i l'evolució de xarxes i comunitats innovadores en els diversos àmbits d'especialització,
  • la col·laboració de les entitats del sistema d'R+D+I de Catalunya amb socis internacionals en el marc del programa Horitzó 2020,
  • l'evolució temporal i la distribució geogràfica dels projectes i dels actors de l'ecosistema d'R+D+I de Catalunya i
  • àmbits de recerca i innovació a Catalunya (a partir de més de 15.000 paraules clau).

 

Formulari d'inscripció

Els camps marcats amb * són obligatoris.


 

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: "Trameses d'informació i inscripcions del gencat"
Responsable del tractament: Direcció General d'Atenció Ciutadana. Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda.
Finalitat del tractament: facilitar a la ciutadania a través del web gencat l'accés a la informació, la recepció de publicacions puntuals o periòdiques, i la gestió de les seves dades quan desitgin participar en esdeveniments o cursos.
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques per a tractaments estadístics. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles al web del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda.
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.